Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA
alpha site Η Εταιρία alpha site
alpha site Προϊόντα - Υπηρεσίες alpha site
alpha site Πελάτες alpha site
alpha site Νέα - Ανακοινώσεις alpha site
alpha site Λύσεις alpha site
alpha site Καριέρα alpha site
alpha site Επικοινωνία alpha site
alpha site Βοήθεια alpha site

Sistimata Plifororikis Alpha SA

Sistimata Plifororikis Alpha SA

alpha site alpha site alpha site
alpha site
alpha site
Εγγραφείτε στο μηνιαίο
ενημερωτικό μας δελτίο!
Email
alpha site
alpha site
alpha site alpha site alpha site


Sistimata Plifororikis Alpha SA

 

Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA Προϊόντα - Υπηρεσίες :: Internet Επιστροφή
Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA Alpha Store
Sistimata Plifororikis Alpha SA Alpha Portal
Sistimata Plifororikis Alpha SA Alpha Cars
Sistimata Plifororikis Alpha SA Alpha Real Estate
Sistimata Plifororikis Alpha SA Alpha Newsletter

 

INTERNET

Η εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων, την ασφάλεια στο Internet, τον προγραμματισμό (web programming), τον σχεδιασμό (web design), την δημιουργία επιτυχημένων γραφικών (graphic design), σε συστήματα ενημέρωσης περιεχομένου CMS (content management systems), σε ολοκληρωμένες λύσεις για ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και στην προώθηση και to marketing μέσω του διαδικτύου.


Web design (Σχεδίαση εταιρικού site)

Μια και τίποτα δεν μετράει όσο η πρώτη εντύπωση και δεδομένου ότι ένα site είναι η εταιρική ταυτότητα στο Internet είναι σημαντικό η πρώτη αυτή εντύπωση να είναι καλή και να τραβάει την προσοχή του επισκέπτη. Προσεγγίζουμε κάθε εργασία σχεδίασης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με την πεποίθηση ότι το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι μοναδικό και να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και την εικόνα του πελάτη.


Web hosting (Φιλοξενία εταιρικού site)

Προσφέρουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης και εξυπηρέτησης εταιρικού ονόματος με οποιαδήποτε επέκταση (.gr, .com κλπ), εξυπηρέτηση εταιρικών mail και φιλοξενία εταιρικού τόπου. Διαθέτουμε δικό μας data center εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (web servers, routers) και μεγάλο bandwidth Web maintenance & support (Συντήρηση εταιρικού site)


Content Management Systems

Τα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, επιτρέπουν την ανάπτυξη, την διαχείριση, επεξεργασία και έκδοση στο δίκτυο οποιασδήποτε μορφής πληροφορίας μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός web site (κείμενο, εικόνα, αρχεία, κλπ).

Τα συστήματα αυτά έρχονται να ανταποκριθούν και να δώσουν δραστικές λύσεις στις καθημερινά αυξανόμενες απαιτήσεις οι οποίες δημιουργούνται στο χώρο του Internet, όπως η ανάγκη για συνεχή εμπλουτισμό των ιστοσελίδων με νέο περιεχόμενο, για αλλαγή στην εμφάνιση του περιεχομένου, χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα από οφέλη για την επιχείρηση που θα επιλέξει ένα σύστημα CMS για την ανάπτυξη του εταιρικού της web site, όπως:

 • Βελτιωμένη διαδικασία δημιουργίας
 • Ταχύτερος χρόνος για την προσθήκη νέου περιεχομένου και για τις αλλαγές στο υπάρχον.
 • Μεγαλύτερη συνεκτικότητα
 • Βελτιωμένη πλοήγηση στο site
 • Περισσότερη ευελιξία στο site και ανεξαρτητοποίηση της εμφάνισης από το περιεχόμενο.
 • Υποστήριξη για απομακρυσμένη διαχείριση από διαφορετικούς διαχειριστές (administrators)
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια
 • Δυνατότητα για σχεδόν απεριόριστη αύξηση του περιεχομένου
 • Μειωμένες δαπάνες για την συντήρηση του site

Εκτός όμως των παραπάνω το μεγαλύτερο όφελος που μπορεί να αποκομίσει μία επιχείρηση από ένα σύστημα CMS είναι η προώθηση των επιχειρησιακών της στόχων και στρατηγικών, βελτιώνοντας τις πωλήσεις, αυξάνοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών ή βοηθώντας στην καλύτερη επικοινωνία με τους επισκέπτες του site. Το CMS διαχειρίζεται τον ολόκληρο το φάσμα διαχείρισης ενός site, από τη δημιουργία του ως την καθημερινή, εάν υπάρχει η ανάγκη, διαχείρισή του:


Δημιουργία περιεχομένου

Το CMS προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον δημιουργίας, σχεδιασμένο να λειτουργεί όπως το Word. Αυτό σας παρέχει έναν όχι τεχνικό τρόπο για να δημιουργήσετε τις νέες σελίδες ή το περιεχόμενο, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε γνώση HTML. Το CMS επιτρέπει επίσης σε σας για να διαχειρισθείτε τη δομή του site. Δηλαδή που πηγαίνουν οι σελίδες, και πώς συνδέονται. To CMS παρέχει ένα βασισμένο στο web (web-based) περιβάλλον δημιουργίας, που απλοποιεί περαιτέρω την εφαρμογή, και επιτρέπει στην ενημέρωση του περιεχομένου να γίνει απομακρυσμένα. Αυτό το εργαλείο διαχείρισης αποτελεί και το κλειδί στην επιτυχία του CMS. Με την παροχή ενός απλού μηχανισμού για διαχείριση του site, η δημιουργία μπορεί να μεταβιβαστεί μέσα στην ίδια την επιχείρηση. Παραδείγματος χάριν, ο εμπορικός διευθυντής σας συντηρεί το τμήμα δελτίου τύπου, ενώ ο product manager ενημερώνει τον κατάλογο προϊόντων.

Διαχείριση περιεχομένου

Μόλις δημιουργηθεί μια σελίδα, σώζεται σε μια βάση δεδομένων στο CMS. Αυτό αποθηκεύει όλο το περιεχόμενο του site, μαζί με άλλες υποστηρικτικές λεπτομέρειες. Αυτή η βάση δεδομένων παρέχει μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του CMS:

 • Καταγραφή όλων των εκδόσεων μιας σελίδας, και ποιος άλλαξε τι και πότε.
 • Εξασφάλιση ότι κάθε χρήστης μπορεί μόνο να αλλάξει το τμήμα του site για το οποίο είναι είναι αρμόδιος.
 • Διασύνδεση και ολοκλήρωση με τα υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα.

 

Προώθηση και διαφήμιση στο Internet

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία για την προώθηση του site σας σε μηχανές αναζήτησης και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την βελτιστοποίηση της κατάταξης σε αυτές.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης προσφέρουμε ακόμη, για όσους τις χρειάζονται, υπηρεσίες εγγυημένης τοποθέτησης, pay per click κλπ

 

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Οι εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου της ΑΛΦΑ χαρακτηρίζονται από την τεχνογνωσία και, κυρίως, την γνώση των εσωτερικών λειτουργιών και των επιχειρηματικών πρακτικών μιας εταιρίας. Οι υποδομές ηλεκτρονικού εμπορίου της ΑΛΦΑ στοχεύουν στο να ικανοποιούν τις ανάγκες πελατών κάθε μεγέθους και ανταποκρίνονται στις μεγαλύτερες απαιτήσεις ποιότητας που αυτές θέτουν.

H ΑΛΦΑ είναι σε θέση να καλύψει κάθε πτυχή του ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • Ανάπτυξη της εφαρμογής
 • Φιλοξενία της εφαρμογής
 • Συστήματα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας και πώλησης μέσω Internet
 • Σύνδεση και επικοινωνία της εφαρμογής με το back office της επιχείρησης
 • Ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές.
 • Συστήματα συναλλαγών για επιχειρήσεις (business to business)

 

Φιλοσοφία – Εργαλεία Ανάπτυξης

Τα στελέχη της σε συνεργασία με τον πελάτη μελετούν τον σχεδιασμό της εταιρικής παρουσίας ώστε αυτή να υποστηρίζει κατά τον καλύτερο τρόπο την εικόνα και τις ανάγκες της εταιρίας.

Την εικαστική απόδοση του site επιμελούνται εξειδικευμένοι γραφίστες (web designers), ενώ web programmers και Developers καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη για την υλοποίηση του όλου project.

Για την υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει η ΑΛΦΑ χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα για προγραμματισμό και σχεδιασμό εργαλεία (HTML, Macromedia Flash, ASP, PHP, CGI, Java, Javascript, SQL databases κ.α.)

 

 
Sistimata Plifororikis Alpha SA  

ΑΘΗΝΑ: Καραολή 13 & Δερβενακίων, Ν.Χαλκηδόνα, Τ.Κ. 14343, Τηλ.: 210 2790916

 
Sistimata Plifororikis Alpha SA   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ακάδημου 115, (2ος Όροφος) Τ.Κ. 56224, Εύοσμος Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 700590, Fax: 2310 700594, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ: Τ.Θ. 30513, Τ.Κ. ΘΥΡΙΔΑΣ 56201, ΕΥΟΣΜΟΣ E-mail: info@alpha.net.gr

Sistimata Plifororikis Alpha SA
Sistimata Plifororikis Alpha SA Sistimata Plifororikis Alpha SA